Hírek

2023-10-16 12:22:56

BEACTIVE 2023 - EURÓPAI SPORTHÉT

Ha szeptember, akkor Európai Sporthét! Már hagyományosnak mondható, hogy a rendezvénysorozathoz idén is csatlakoztunk a Sportcsarnokban: szeptember 25-28-ig sportos programokkal készültünk, célunk az volt, hogy minél több rácalmásit megmozgassunk a program keretében.
Készítettünk egy SPORTOS TOTÓt, melyet 3 napon keresztül lehetett kitölteni a Sportcsarnokban. A telitalálatos szelvények kitöltői között nyereményeket sorsoltunk ki.
Csütörtökön, 09.28-án izgalmas sportnapunk volt: az iskola tanulói és a nagycsoportos óvodások látogattak hozzánk egy „MINI SPORTÁGVÁLASZTÓ” rendezvényre, ahol 8 sportág képviselte magát, a gyerekek olyan sportágakat próbálhattak ki, melyek Rácalmáson, vagy Rácalmásról elérhetőek. Fontosnak tartjuk, hogy a már sportoló gyerekek is testközelből ismerkedjenek olyan sportágakkal, melyekre a testnevelés órák keretében nincs lehetőségük! Egy aktív, vidám délelőttünk volt!
Délután TÓFUTÁSRA invitáltuk a rácalmásiakat. 112 fő futott velünk, nagyon nagy örömmel láttuk, hogy sokan jöttetek #BeActive pólóban, ez szuper visszajelzés, hogy sokan voltatok aktívak már a korábbi években is!
Az eddig megszokottak szerint ebben az évben is sportos ajándékok várták a résztvevőket!